Groepsaccomodatie In de Wei

B&B In de Wei is, voor minimaal 2 nachten, ook als groepsaccomodatie tot maximaal 12 personen in zijn geheel af te huren. Alle kamers en faciliteiten staan dan ter beschikking van de gasten.
Bovendien is het dan mogelijk om van de schuifwand tussen de ontbijtruimte en onze MIVA-kamer Weegbree gebruik te maken. Speciaal bedoeld om mensen die veelal het bed moeten houden toch bij de groep te kunnen betrekken.

Ook voor groepen bieden we de mogelijkheid aan om een BBQ te verzorgen. Voor meer informatie klik hier.

Het ontbijt is in het geval van de groepsaccomodatie niet inbegrepen.

Tweepersoonskamer, MIVA

Mooie rolstoeltoegankelijke 2 persoonskamer met weidezicht, 21,5 m2 groot, met een tweepersoonsbed, zitje, eigen terras, internet (gratis wifi), waterkoker en eigen badkamer (ruim 7 m2) met voorzieningen voor minder validen; doucheWC (spoelfunctie) voorzien van beugels, douchekruk en in hoogte verstelbare wastafel.

Deur weegbree
weegbree overzicht 4
Weegbree overzicht 3
Weegbree overzicht 2
Oprijplank
Weegbree
Miva badkamer
WC weegbree
Prullebakje weegbree
Douchekrukje
Douche weegbree
Wastafel weegbree
previous arrow
next arrow

Beschikbaarheid:

Groepskamer Klaver

Mooie 4-persoons kamer met weidezicht, 34 m2 groot, met een tweepersoons boxspringbed en twee eenpersoons boxspringbedden, een zitje, eigen badkamer (4,5 m2) met inloopdouche, wastafel en wc, eigen terras met zitje, internet (gratis wifi), waterkoker.

Bij de reservering is het mogelijk de gewenste bed opstelling op te geven; 2x tweepersoons; 4x eenpersoons of 1x tweepersoons en 2x eenpersoons.

Tweepersoonskamer

Mooie tweepersoonskamer op de eerste verdieping met weidezicht, ong. 21 m2 groot, met een tweepersoonsbed, zitje, eigen badkamer (4,5m2) met inloopdouche, wastafel en wc, ruime loggia van ong. 11 m2 groot met zitje. internet (gratis wifi), waterkoker.

Bij de reservering is het mogelijk de gewenste bed opstelling op te geven; 1x tweepersoons of 2x eenpersoons.