Groepsaccommodatie In de Wei

B&B In de Wei is, voor minimaal 2 nachten, ook als groepsaccommodatie tot maximaal 12 personen in zijn geheel af te huren. Alle kamers en faciliteiten staan dan ter beschikking van de gasten. Het ontbijt is niet inbegrepen bij het boeken van de groepsaccommodatie
Bovendien is het dan mogelijk om van de schuifwand tussen de ontbijtruimte en onze MIVA-kamer Weegbree gebruik te maken. Speciaal bedoeld om mensen die veelal het bed moeten houden toch bij de groep te kunnen betrekken.

Verzorgde barbecue

Ook voor groepen bieden we de mogelijkheid aan om een BBQ te verzorgen. Voor meer informatie klik hier.


Beschikbaarheid

Tweepersoonskamer, MIVA

Mooie rolstoeltoegankelijke 2 persoonskamer met weidezicht, 21,5 m2 groot, met een tweepersoonsbed, zitje, eigen terras, internet (gratis wifi), waterkoker en eigen badkamer (ruim 7 m2) met voorzieningen voor minder validen; doucheWC (spoelfunctie) voorzien van beugels, douchekruk en in hoogte verstelbare wastafel.

De kamer is uitgerust met een schuifwand naar de gemeenschappelijke ruimte. Hierdoor kan de kamer bij de gemeenschappelijke ruimte getrokken worden. Dit biedt voor een bedlegerig persoon de mogelijkheid om zich naar behoefte aan te sluiten bij de overige gasten.

Beschikbaarheid: