Werkkamer

Werkplek

Nu er, in verband met de lockdown, in principe niet meer op kantoor gewerkt mag worden, kan het zijn dat je op zoek bent naar een plek waar je in alle rust kunt werken en je tegelijkertijd houdt aan de richtlijnen. Onze 2-persoonskamers zijn hier uitermate geschikt voor. We hebben in iedere kamer een werktafel en bureaustoel geplaatst om een goede werkplek te creëren. Via een LAN-aansluiting is een snelle internetverbinding beschikbaar, naast uiteraard een WIFI verbinding.

Alle kamers beschikken over een eigen toilet (in de badkamer) waar je veilig gebruik van kunt maken. Voor de pauze momenten kan gebruik gemaakt worden van de eigen loggia (bovenverdieping) of het eigen terras (begane grond).

Koffie, thee, enz.

Koffie en thee is op elke kamer beschikbaar om zelf te zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om onbeperkt gebruik te maken van onze luxe koffiemachine in de gemeenschappelijke ruimte. Tegen een vergoeding kan er ook een lunch verzorgd worden.

Tijden, prijzen en reserveren

De kamers kunnen per dag, van 9.00 tot 18.00 uur, gehuurd worden, maar ook voor meerdere dagen aaneengesloten. De prijs varieert van € 45 per dag voor 1 dag tot € 25 per dag voor 5 dagen.

Daarnaast is het mogelijk om een thuiswerk-arrangement te nemen, inclusief overnachting en ontbijt, waarbij je vanaf 9.00 uur de beschikking hebt over een kamer tot 18.00 uur op de laatste dag. Het thuiswerk-arrangement voor 2 dagen, inclusief 1 overnachting met ontbijt, kost € 140. Lunch en diner zijn niet inbegrepen; overleg met ons over de mogelijkheden.

Voor meer informatie of hulp bij het boeken kun je contact met ons opnemen via 0413-210915 of info@bbindewei.nl.