Onze website beschikt sinds korte over een nieuwe boekingsmodule, bedoeld om het boekingsproces duidelijker, gemakkelijker en betrouwbaarder te maken.

Een stap vooruit

Sinds we in 2020 met onze B&B In de wei gestart zijn, hebben we veel aandacht besteed aan het stroomlijnen van onze boekingen. We hadden een laagdrempelig eenvoudig boekingssysteem dat we konden koppelen met de boekingskanalen waarop onze B&B te vinden is. Na een kleine 3 jaar en een steeds drukker bezochte B&B werd het tijd voor iets nieuws.

Het was belangrijk dat het zowel voor onze gasten als voor ons een vooruitgang zou betekenen. We denken dat dit ons gelukt is.

Voor onze bezoekers :

  • meer gebruiksgemak
  • hogere betrouwbaarheid
  • meerdere kamers tegelijk boeken
  • keuze uit meerdere kamercombinaties
  • meer betalingsmogelijkheden

Voor onszelf betekenen de uitgebreide functionaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemak een flinke vooruitgang. We hopen zo onze gasten de service te bieden die we graag willen en tegelijk een goede grip op onze boekingen te houden.

We zijn nu live met de nieuwe boekingsmodule, maar we zijn nog niet klaar. We gaan nog een aantal nieuwe mogelijkheden inrichten, zoals automatische herinneringsmails en meer opties bij het boeken. Zodra we weer nieuws hebben laten we het weten.