Gasten beoordeling

De beoordeling die onze gasten op onze site achtergelaten hebben is er een om trots op te zijn:

Verblijf

Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 71 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld0%
Slecht1%
Verschrikkelijk0%

Voortreffelijk

Rated 4,0 out of 5
14 februari 2024

Een voortreffelijke lokatie om te overnachten.

Kamer ,douche, zitgelegenheid ,bed , alles 1e klas materiaal.!

Ontbijt was prima. Niet overdadig zodat er geen verspilling plaats vind. Je kon bijvragen als er tekort zou zijn.

Leuke rondleiding gekregen van het bedrijf!

Avatar for Anneke van Tiggelen
Anneke van Tiggelen

niks op aan te merken, prijs kwaliteit is gewoon goed

Rated 4,0 out of 5
9 januari 2024

aanrader

Avatar for Deleersnyder
Deleersnyder

Top locatie🤩

Rated 5,0 out of 5
13 december 2023

Fijn ontvangst , lekker bed, lekker ontbijt en mooie, schone en ruime kamer.

Avatar for Claudia
Claudia

Kamer

Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 41 reviews)
Uitstekend78%
Heel goed20%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ontbijt

Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 42 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed14%
Gemiddeld3%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat werd het leukst gevonden?

11 november 2023

Fijne familie kamer met heerlijke bedden en een gezellige gezamenlijke ruimte

7 juli 2023

Het ontbijt was heerlijk

6 mei 2023

De Brabantse gastvrijheid

2 januari 2023

We kregen een rondleiding door de stallen met een goed verhaal van Cees.

Uit het Gastenboek

Onze B&B heeft een gastenboek waarin onze gasten hun ervaringen kunnen schrijven. Dit levert erg leuke reacties op die wij u niet willen onthouden. (Vanwege de privacy van de gasten zijn namen weggelaten, tenzij zij hier toestemming voor gegeven hebben)

Tot in de puntjes verzorgd

Beste Cees en Lies, Wij hebben een prettig verblijf gehad. Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd.We hebben een leuke, leerzame rondleiding gehad.Bedankt en heel veel succes met jullie B&B Vriendelijke groetjes uit Salland,K., E., en M. “Goed goan!”

Voor herhaling vatbaar

Beste Cees en Lies, Wij hebben genoten van ons verblijf op jullie B&B. Zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes, M & M

Gastvrij en lekker

Bedankt Cees en Liesvoor de gastvrije ontvangst en het lekkere brood; alle kleuren zijn goed . . . als het maar groen is 🙂Succes met de B&B en alle andere bezigheden.Cees, je bent ober en boer in een, super. A. en D.

Fantastische plek

Fantastische plek met veel rust, gastvrijheid, heerlijke bedden en prima verzorging! Hartelijk dank!Veel succes in de toekomst! C. en H. PS. Pop-up Sauna is voor herhaling vatbaar. Zoo leuk en heerlijk!

Hartelijk onthaald

Hartelijk onthaald, ondanks de kleine wijziging in het aantal personen.Gezellig verblijf gehadGoed bedden +++ Bedankt voor het aangename verblijf. Groetjes,E. & K.

Super mooi

Wat een super mooie B&B hebben jullie staan. Mooie ruime kamers, een gezellige woonkamer/keuken waar je gezellig kunt ontbijten met elkaar. En het ontbijt is super! Dank je wel voor dit jaar en mochten we volgend jaar weer meedoen met de wedstrijd komen ze zeker terug. Fam. L.

Super heerlijk verblijf

Beste Cees & Lies Bedankt voor het super heerlijk verblijf in jullie prachtige nieuwe B&B!We hebben genoten van jullie gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en de fantastische koffie!Heel veel succes met jullie nieuwe B&B! We komen zeker nog een keer terug 😉 Groetjes, GJ. F. & F. uit B.

Mooie herinneringen

Hallo,Wij hebben er echt van genoten. Zalig geslapen en mooie herinneringen. Groetjes, S & C uit Spanje

FANTASTISCH

een ontspannen groet. P. & Y.

Genoten van het fietsen

Genoten van het fietsen in dit gedeelte van Noord-Brabant (55-85 km/dag) en dan lekker eten in jullie ‘in de wei’, heerlijk slapen en douchen!Een rondleiding op het bedrijf en vervolgens verwerkte ‘black angus’ mee in de vorm van salades en hamburger. Dus thuis nagenieten.Bedankt voor jullie gastvrijheid, wij hebben genoten en zijn uitgerust. J. en. […]

Best BnB bed view

From a wheelchair user: Amazingly spaced out room, well thought out and planned.Best BnB bed view we have experienced.Welcoming hosts.Already looking forward to the next visit. M. & F.

Wat een luxe

Beste Cees en Lies, Heel erg bedankt voor jullie warme ontvangst. Wat een mooi verblijf! Heerlijk rustig, alles netjes en ruim. Wat een luxe. Wat fijn om door de grote ramen vanuit de ontbijt / ontmoetingsruimte naar buiten te kunnen kijken naar jullie prachtige koeien en mooie wei. Een droom voor velen.Dank jullie voor jullie […]

Rust

Erholsam

Herzlichen Dank für die schöne und erholsame Zeit! Wir haben uns wohl gefühlt und jedes Frühstück genossen!Liebe Grüße und alles Liebe vonR. & R.

Heerlijk vertoeven

We zijn een nachtje geweest. Het is hier heerlijk vertoeven.We waren alleen, dus het was erg rustig hier. Ook wel eens lekker.Jullie hebben iets moois neergezet en we zullen het zeker aanraden. Het is ook goed aangepast voor minder validen. Groetjes, M. en W.

Tweepersoonskamer bed en breakfast In de wei

tolle Unterkunft

Wir sind glücklich, dass wir uns für diese tolle Unterkunft entschieden haben.Wir haben uns mega wohl gefühlt und kommen ganz bestimmt wieder und dann bleiben wir länger! Herzlichen Dank für die schöne Zeit.B. & M. aus Wentdorf bei Hamburg

Ontbijt

Mooie ervaring

Mooie ervaring, lekker ontbijt. F. &. C.

’t Gras is groen

Ze zeggen: ’t Gras is groener bij de buurman! Hier gelukkig niet! W.

Complimenten!

Wat een uitzicht vanaf het terras, dat is een mooi begin van de dag!De kamer is mooier dan verwacht, complimenten! Ontbijt uitstekend.Zeker het aanbevelen waard!!!Het is iets gehorig in de kamer, dus wellicht iets aan de deur doen zodat het licht en geluid vanaf de gang minder is. Groeten,A. en L.

Niks ontbreekt

Verblijf waar niks aan ontbreekt.Heerlijke kamer met prachtig uitzicht, lekker bed, lekkere douche, uitgebreid ontbijt. Gr. R en J

Delicious

Le déjeuner était d-e-l-i-c-i-e-u-x.The breakfast was d-e-l-i-c-i-o-u-s. L. J’ai bien aimée le déjeuner, il était vraiment bon. Les lits sont très comfortables et j’ai passé un bonne nuit.I like the breakfast, it’s very delicious. The beds are very comfortable and I had a nice night. A.

Blij in de wei

Ik vond het leuk om te overnachten, M. Ik vind ’t poppenhuis leuk, J. Wij waren 🙂 🙂 blij in de wei.

Heerlijk op ons terras

Fijne 4 persoons kamer en hebben genoten van het boerenlandschap, ontbijt heerlijk op ons terras.Ga zo door Cees en Lies Groetjes,R. M. E. en M

Nice and homely

Thank you so much for your hospitality.We really enjoyed our stay here. It’s a nice and homely feeling and you are a great host.Will recommend this place to our friends and be pleased to come back. Denmark, S. B. H. T,

Absolute Charme

Lieber Cees und Lies Ein herzliches Dankeschön für eure wunderbare Gastfreundschaft.Ein paar wunderbare Tage auf eurem Hof haben uns sehr gefallen.Wir haben fantastisch geschlafen und haben den morgendlichen Blick in die Natur genossen.Nach einem traditonellem Frühstück haben wir eure Heimat erkundet und dat Landleben genossen.Die sehr nette und persönliche Betreuung von ihnen ist de absolute […]

Positieve kracht

Beste Cees en Lies, Hartelijk dank voor het verblijf in de B&B.Jullie verhaal heeft ons diep geraakt. Moeilijk om te horen welke dilemma’s een boer kan tegenkomen in Nederland.Mooi dat jullie er positieve kracht uit hebben gehaald en de B&B zijn gestart. Wij wensen jullie het allerbeste! S en M

Tweepersoonskamer bed en breakfast In de wei

Schön

Ganz lieben Dank. Wir hatten einen schönen Aufenthalt S. & K.aus Berlin

Alles is top!!

We hebben 3 heelijke dagen gehad. Alles is top!! Kan niet beter. Zo mooi, zo sfeervol en een overheerlijke fantastische plek om helemaal tot rust te komen. We met nieuwe energie weer naar huis gaan. Cees en Lies hartelijk dank en heel succes met jullie geweldig B&B. We komen zeker terug. A. &. B.

Boer-tastisch!

Boer-tastisch! Wij zochten een B&B op een boerderij met beesten: missie geslaagd! Jullie hebben een mooie b&b waar gastvrijheid op 1 staat. We hebben 4 heerlijke dagen gehad. Th. vond de koeien geweldig en het meehelpen met Cees nog meer. Bedankt en heel veel succes, jullie hebben een b&b met veel potentie. C. D. en […]

Great

Great bedGreat breakfastGreat people We shall be back!Thank you! Fam. M. (Italië)

Prima

Cees en Lies We hebben het prima gehad in jullie B en BMooie schone kamer en goed ontbijt.Mooi vertrekpunt voor een mooie fietstocht in het mooie Brabant. Fam. v. D.

Heel fijn

Het was een heel fijn verblijf. Dank voor de gastvrijheid en ook de interessante rondleiding. M. en D.

Vorstelijk ontbijt

Wat een mooie B en B.Heerlijk bed, vorstelijk ontbijt en een gastvrije Boer Cees! Dank voor de goede zorgen V en W-J

A unique experience

We had a wonderful stay in the Wei.The room was cozy and the breakfast was also fantastic, especially the home-made sandwich-creme.I strongly suggest to take the sight-seeing tour in the farm, it was a unique experience. We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year! G. &. E.Hungary

Een echte aanrader

Super leuke & gastvrije gastheer/-vrouw.Mooie rustige locatie met veel groen. Een echte aanrader dus, als dit is waar je naar op zoek bent.Natuurlijk moeten de beestjes {koeien} ook even benoemd worden. Leuke, schuwe, maar toch nieuwsgierige beestjes.Veer succes gewenst, wie weet tot ooit. E. & D.

Luogo fantastico

Luogo fantastico, proprietari stupendi,ci siamo trovati “alla grande”. Italian people from TorinoCiao Chr. S. M. R. e M.

Lekkere ontbijtjes

Hartelijk dank Lies en Cees, voor de 5 fijne dagen in jullie mooie, goed verzorgde B&B. Hierbij niet ter vergeten de lekkere ontbijtjes, die milieuvriendelijk opgediend werden. Geweldig. Vriendelijke groet,J. T.

Zeer gastvrije ontvangst

Lies en CeesWij hebben genoten in jullie b&b. Mooie kamer, zeer gastvrije ontvangst en een heerlijk ontbijt. Groeten,H. &. C.

Perfecte locatie!

Uitvalsbasis voor een feestje in Beek en Donk, perfecte locatie!Heerlijk geslapen & ontbeten op het terras in de zon, van alles voorzien!Nog de rondleiding gehad, erg leuk om te horen en te zien hoe het hier werkt bij Cees en Lies. We komen zeker nog een keer terug!Dank, M & M

Lekker tot rust komen

Beste Cees en Lies, Wat een fijne lokatieLekker tot rust komenOntbijt was zeer goedDe ontvangst was prima Wij danken jullieen wensen jullie het allerbeste Groetjes,J & L

Love this place

We love this place A & K from Sweden

Aangenaam verrast

Dank jullie wel voor dit gastvrije verblijf. Aangenaam verrast door de uitwerking van het “in de wei”-concept; jullie hebben aan alles gedacht, heel sfeervol om in de wei aan de wei te zitten. Het dakterras bij de kamer is heerlijk, ook bij minder dan 10°C hebben we heerlijk in het zonnetje kunnen ontbijten. We kunnen […]

Topdagen

Topdagen gehad!Bedankt voor de goede zorgen! B, S, K, en L.

Onweerstaanbaar

Beste Cees en Lies, Op zoek naar een slaapplaats voor één nacht, kwam ik als boerendochter een onweerstaanbaar adres tegen: In de wei.We hebben hier een heerlijk ontspannen middag op de Fat-Boy-schommelstoelen doorgebracht, fantastisch gegeten bij tip-restaurant “De Trambaan” en een ontspannen avond op de luie banken in de ontmoetingsruimte. Goed geslapen, fantastisch ontbijt. Wellicht […]

Hele fijne plek

Beste Boer Cees Dank voor de goede zorgen en de leuke rondleiding! Een hele fijne plek om te zijn!Tot ziens! I.

Bedankt voor de gastvrijheid!

Bedankt voor de gastvrijheid!We hebben genoten van het weekend, de boerderij, de mooie kamer, het lekkere ontbijt en de leerzame rondleiding. Groetjes, R en M uit Dronten

Heel mooie, rustige omgeving

Bedankt Cees & Lies voor de fijne gastvrijheid, leuk bed, goed geslapen. Kamer was prima in orde.Heel mooie, rustige omgeving.We hebben ervan genoten, doe zo verder. Groetjes, E + R

Hele fijne, mooie, rustige plek

Lieve Cees & Lies, Hele fijne, mooie, rustige plek, die ons onze lastige situatie laten -> laat (zo ontspannen zijn we) vergeten. We komen graag terug als de koeien buiten lopen en de natuur mooi groen is. Liefs R. en W.

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten van de rust en uitzicht op de wei.Bedankt voor de gastvrijheid. J & F

Lovely time

I have spent lovely time with well sleep and enjoyed the breakfast.I wish you the Marry Christmas and a Happy New Year with family. J. from Poland

Ontbijt

Fantastisch verblijf

Wat een fantastisch verblijf.Heerlijk ontbijt en een hele leuke rondleiding. Heel erg bedankt voor alles!K., K., S. en A.

Mooie B&B

Dank voor het verblijf in jullie mooie B&B.Mooie kamers, schoon en goed ontbijt.De rondleiding was ook erg leuk en leerzaam. Tot een volgende keer. Gr. D en M van Vintage&Zo uit Spanbroek

Het was fantastisch!

Het was fantastisch! Wat hebben we heerlijk gegeven van eigen vlees! Wat een mooie plek om even bij te komen! D. en vrijgezellengroep

Lekker tot rust gekomen

Cees & Lies Hartelijk bedankt!Lekker tot rust gekomen bij de koeien 🙂 V. &. L.

Indrukwekkende rust

Cees en Lies,Wat is het heerlijk in jullie B&B! Vannacht onze laatste nacht bij jullie op deze prachtige locatie. Gastvrij, behulpzaam, erg schoon, prima bedden en een heerlijk ontbijt in jullie ook zo mooie recreatieruimte. Jullie verhalen over de boerderij en hoe jullie de B&B zo duurzaam als mogelijk hebben gemaakt maakten indruk. De omgeving […]

Netjes verzorgd en aangenaam

Beste Cees en Lies, We hebben een prettig verblijf gehad op jullie mooie b&b.Alles is netjes verzorgd en aangenaam. Vanuit hier mooi de omgeving kunnen verkennen en fijn kunnen ontspannen.Wellicht tot ziens! J. & I. en X.

Zalige B&B

Wat een aangename plaats om te verblijven, jullie zalige B&B! We genoten ervan. Rustige kamers, goede bedden, uitnodigend ontbijt en ook lekker en ruim voldoende!Zalige rustige omgeving. Een plaats om terug te komen…!Dankjewel voor de vriendelijke bediening. Groetjes uit Roosdaal, België!

B&B In de wei te Erp Noord Brabant

Super mooi!

Vandaag aangekomen in de B&B en een warm welkom en rondleiding gekregen omdat we de gehele accommodatie hebben gereserveerd.Super mooi en tot in detail verzorgd met aandacht!Bedankt voor de gastvrijheid. Liefs, de Zomerborrels uit B.-N. 🙂

Rust

Perfect

Wat een geweldige plek!Dank je wel voor de gastvrijheid en het fijne verblijf.Perfect ontbijt.

MIVA kamer helemaal super

Bedankt voor de gastvrije en vriendelijke ontvangst in jullie B+B. De MIVA kamer is helemaal super, het ontbijt lekker, voor de eigen gemaakte vleessalade. Groet, J en A uut Grunn

Dank, dank, dank

Heel hartelijk dank voor het fijne ontvangst en deze heerlijke plek. Dank, dank, dank.We komen zeker terug! D., & M.

Wat een wei(j)dsheid

Wat een rust, wat een ruimte, wat een wei(j)dsheid en wat een prachtige en lieve koeien!We hebben erg genoten van alles!Heerlijk geslapen ook!Die beschuit met muisjes wegens de geboorte van de hondjes passen echt helamaal in de manier waarop jullie de B&B bedrijven.Ga hier vooral mee door!Veel liefs, zeker voor de koeien 🙂 G & […]

Prachtige / luxe B&B

Beste Cees en Lies, Bedankt voor jullie gastvrijheid. En wat een prachtige / luxe B&B. De vlindervallei en het boerderijmuseum is een aanrader.. Heel veel succes in de toekomst. Heel veel liefs. R. en E.

Goed verblijf

Bedankt voor de fijne overnachting, goed geslapen op een rustige plek. Heerlijk ontbijt met het geluk dat we dit op het terras hebben kunnen eten.Kort maar goed verblijf! Groeten, J. en M.

I-N D-E W-E-I

I-ntens genotenN-ooit meer vergeten D-ank jullie welE-nthousiaste gastheer & gastvrouw W-akker worden in de natuurE-itjes bij ’t ontbijtI-n de wei is een toppertje Liefs, G.-B.-R.-J.Deinze (België)

Een dikke zoen

Beste Boer Cees, Jij verdient een dikke zoen. Bedankkt voor goede verblijf en het heerlijke ontbijt! LiefsTeam ShoebyPuttershoek

Ontbijt

Top

Hartelijke ontvangstPrima bed/doucheHeerlijk ontbijtTop – bedankt! W. & I.

Leuke overnachting

Bedankt voor de leuke overnachting “tussen de koeien”. Wij komen zeker nog een keertje terug. E. & P. & L.

Top verblijf

Top verblijf op 1e kerstdag.Mooie kamer; Klaver. Heerlijk ontbijt verzorgd door gastvrije Cees.We komen nog een keer terug als de koeien buiten staan! Groet, R. (opgegroeid in Aarle-Rixtel), S. &. J.

Feeling home

Thank you very much for your hospitality. I can say that each time I was coming back here I was feeling back home. Best wishes, M. B. (Ontario, Canada)

Nice and calm

Thank you for this yummy breakfast and the cozy room. It was really nice and calm.We will probably come again 😀 R. A. and C. Z.

De rondleiding was superleuk

Hartelijk dank voor de warme ontvangst. De rondleiding was superleuk.Wij gaan jullie zeker aanraden! Tot ziens. Fam. H.

Onverwacht genoten

Onverwachts een nachtje hier terecht gekomen en wat hebben we daarvan genoten! Sa,en met onze twee jongens een ontzettend leuke ervaring gehad op de boerderij. Heerlijke bedeen, prachtig uitzicht en lekker ontbijt. De zon maakte het af! Bedankt voor jullie goede zorgen, wie weet tot ziens! Lieve groet,M. L. J. en D.

Heel authentiek!

Beste Cees en Lies, Na de drukte van ons huwelijk hadden we echt even rust nodig! Nou, dat is gelukt! We hebben genoten van de omgeveing, de “om de wei”-wandeling en het heerlijke bed! Ook de douche was echt ontspannen!Ook in deze gekke corona-tijd hadden we door de “kerstbal-oplossing” voldoende bewegingsruimte! Alles is schoon en […]

BBQ arrangement B&B in de wei

Zegt genoeg

Dat wij binnen twee weken nog een keer langs zijn gekomen zegt al genoeg over de locatie, ontbijt, ontvangst en gastvrijheid!Heel er bedankt en hopelijk tot ziens! D. en R.

Super bedankt!

Wat een prachtig uitzicht!!Super bedankt voor alle goede zorgen, Groetjes van de doktersassistentes Cardio Bernhoven

Welkome afwisseling

Wat een heerlijk verblijf!Heerlijk geslapen, genoten van de rust. De ontvangst was hartelijk en gastvrij.Ontbijt was heerlijk.Een welkome afwisseling in ons stadse bestaan. Bedankt! GroetjesD & L

Een geslaagd weekeindje weg

het was heel leuk, en we hebben veel leuke dingen gedaan. het was een leuk verblijf en we hebben van het ontbijt genoten. groetjes e. ik en mijn gezin hebben heel erg genoten van t klaver. leker eten, mooie dieren. wat wil een meisje als ik nog meer?ik vond het een geslaagd weekeingje weg. xxx […]

Ein toller Aufenthalt

Es war echt ein toller Aufenthalt bei Euch. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir kommen bestimmt wieder. Dankeschön für die nette “Gastfreundschaft” Familie M. aus O. und Familie L. aus K.

Mooi uitzicht

Beste Cees en Lies Wat een heerlijke plek en een mooi uitzicht. Bedankt voor de gastvrijheid. Liefs vanuit LeidenD. M. P. en I.

Thuis gevoeld op de boerderij

2 Nachten heerlijk geslapen in jullie B en B, mooie comfortabele kamer. Ons thuis gevoeld bij jullie op de boerderij. Cees en Lies bedankt voor jullie gastvrijheid en succes met alles! Groetjes,F. en M.

Service is super

Cees en Lies, Wat een gastvrij onthaal, geweldig!Prachtige accommodatie en de service is super.Heerlijk ontbijt, prachtige schone kamer en tips en mogelijkheden die jullie aanreiken, ook daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt.Dit is een verblijf om aan anderen door te geven.Dank jullie wel. T. en G. W.Obdam (NH)

Prachtige B&B

ff een paar dagen er tussenuit om te ontspannen en genieten van de rust en natuur. Jullie hebben een prachtige B&B waar jullie trost op mogen zijn. Bedankt voor alles en veel succes en gezondheid voor de toekomst. F. & M.

Echt genieten!

Heerlijke overnachting in een mooie comfortabele kamer gehad. Goed verzorgd allemaal en een heerlijk ontbijtje! Het uitzicht was echt genieten! Bedankt voor de gastvrijheid! Groetjes, T., B., O. en L.

Was heerlijk, eigenlijk alles

Twee nachten bij jullie doorgebracht. Het weer zat niet mee, dus komen we zeker met de fietsen nog eens terug!Wat heerlijk, eigenlijk alles! P. – H.

Top weekend

Fijne ruime kamers, heerlijk bed, goede douche, prachtige omgeving, mooie wandelingen gemaakt. Kortom,….. top weekend Hartelijke groet,P en A, Alkmaar

Bed en breakvast In de wei, Erp Noord-Brabant

Klasse

Prachtige B&B, prachtige plek Zeer vriendelijke eigenaarsIn één woord: Klasse R. en B.Kluse

Gewoon top!

Beste Cees,Dank je wel voor de fijne tijd die we bij jullie hadden.Alles is keurig op de kamer!We hebben genoten van jullie gastvrijheid en vriendelijkheid, koffie en het ontbijt!!Het was gewoon Top! Dank je wel,R. en S. H.Buchten (L.)

Op en top

Beste Cees & Lies, Hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid. Wat een prachtige B&B op een prachtige locatie.Alles is op en top geregeld.Heel veel succes in de toekomst. D. & K. – Achterhoek

Echt het beste bed

Wat een mooi verblijf, met ruime kamers en echt het beste bed waar ik in heb mogen slapen!Lieve mensen die hier werken op de boerderij (boer Cees)!Ontbijt was heel lekker. Ik kom zeker nog een keer terug 🙂 Liefs, M. uit D

Fijne dagen

Beste Familie, Bedankt voor de fijne dagen die we bij jullie hebben doorgebracht.Onze dochter en schoonzoon hadden jullie “bevolen” en er werd niets teveel gezegd.We hadden een prima ontbijt en ook een fijne, schone kamer!We gaan in de randstad jullie als B&B aanbevelen bij virenden.Nogmaals dank voor alles. K. en E. B.

Petje af!

Cees en Lies Wat een geweldige Bed & Breakfast hebben jullie hier. Petje af!We hebben deze mooie plek gevond, omdat we vanuit Canada (Ontario) een verblijf zochten voor een week. En zagen dit online.We wilden kort in de buurt van Gemert zitten, omdat we hier kwamen voor mijn schoonmoeder, en die we eind v.d. week […]

Hartverwarmend

Wat een fijn verblijf hebben we gehad “In De Wei”.Jullie gastvrijheid vinden we hartverwarmend. H. en M. oet Almeloooo

Heb genoten

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik heb genoten met mijn hele gezin en kleinkinderen in jullie mooie B&B.Vast tot een volgende keer! A.

Ontzettend genoten

We hebben ontzetten genoten van heerlijke uitzicht en rustige omgeving. Ook het ontbijt was super verzorgd.Kortom, genoten! Groetjes, Fam. V.

Genoten van het verblijf

Wij hebben genoten van het verblijf bij jullie op de boerderij en de voor ons heel andere omgeving.Mogelijk dat wij nog eens langs komen als wij op bezoek zijn bij onze dochter in Nistelrode.Voor wat rest alle goeds toegewenst met jullie onderneming. Met vriendelijke groet van, Fam. P, en fam. P

Friendly place

thanks for only one night in friendly place in our trip Birdbreeders from CzechiaM, P, M, & V

Heerlijk weekend

Bedankt voor een heerlijk weekend, heerlijk geslapen en wat een lekker ontbijt.We komen hier zeker weer naar terug en dan doen we de rondleiding ook. Groetjes,R. en L.

Pepernoten B&B In de wei

Sinterklaas

Als laatste, dat is wel bijzonder.Heerlijk geslapen, super vriendelijke ontvangst met heerlijk ontbijt.Met plezier ga ik, goed uitgerust, weer Sinterklaas spelen. Sint en C. komen zeker terug!C.

Nevel in de wei

Aangenaam

Dank voor de gastvrijheid!Wat heerlijk rustig, de geluiden van de natuur bij het ontbijten op het balkon, aangenaam.Een heerlijke accommodatie voor een 1 persoonsverblijf.Je voelt je hier op je gemak. Hartelijke groet, A.

Heel mooie accomodatie!!

Lies en Cees Hartelijk dank voor de fijne ontvangst. Deze b&B is wat ons betreft zeer goed bevallen. Heel mooie accomodatie!!Heerlijk geslapen en uitgerust weer wakker geworden. We hopen voor jullie dat je er nog jaren de vruchten ervan mag plukken. A. en C. uit H.

Gasten evaluatie

Aan de hand van zo’n 125 evaluatieformulieren hebben we een gastenbeoordeling kunnen opstellen. Onze gasten waarderen ons met een 4,75 uit 5. Een resultaat om trots op te zijn.
Onderstaande woordwolk laat zien wat onze gasten het meest waardeerden

Gastenreviews op Booking.com

Klik hieronder om ze te kunnen lezen.

B&B In de Wei
B&B In de Wei
8,9
207 Booking recensies
Olaf
Olaf
15/02/2024
8,0
Gewoon top ☺heerlijk ontbijt, goede bedden, top ontvangst ☹Wellicht mogelijkheden om nog iets te drinken te kunnen bestellen
Eric
Eric
11/02/2024
10
Fantastisch en heerlijk buiten ☺Zeer mooie en luxe kamers Heerlijk Ontbijt Echt alles is aanwezig!
Ed
Ed
08/01/2024
9,0
Prachtige accommodatie en heel vriendelijke mensen. ☺Mooi, schoon en middenin de natuur. ☹Eigenlijk niets
Prisca
Prisca
05/01/2024
10
Exceptional
Pierre
Pierre
04/01/2024
10
Belle découvert, endroit calme à recommander. ☺L'espace, le lit king-size, le calme et le petit déjeuner salé. ☹Néant
Peter
Peter
01/01/2024
9,0
Wonderful
Anne
Anne
23/12/2023
8,0
Very Good
Claudia
Claudia
20/11/2023
10
☹Voor ons 10e was het een beetje weinig brood bij het ontbijt. Verder was alles top
Anonymous
Anonymous
16/11/2023
8,0
Very Good
Anonymous
Anonymous
09/11/2023
10
Exceptional