Gasten beoordeling

De beoordeling die onze gasten op onze site achtergelaten hebben is er een om trots op te zijn:

Verblijf

4,8 van 5 sterren (op basis van 289 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ruim, schoon en gastvrij vakantiehuis

13 mei 2024

We hebben met ons gezelschap (6 volwassenen, 5 kinderen) erg genoten van de gastvrijheid van Cees en Lies. De heerlijke koffie en bbq met eigen vlees maakten het helemaal af. Een aanrader dus!

Avatar for Menno
Menno

Super

6 april 2024

Met 10 volwassenen en 2 kleintjes een lang weekend in de B&B verbleven, heel luxe met allemaal een eigen kamer met badkamer. We hebben hiervan genoten!

Het uitzicht vanuit de woonkamer/keuken is mooi en we hebben genoten van de omgeving.

Onze tip zou zijn om een extra koelkast/diepvries te plaatsen voor verblijven met grote groepen.

We hebben het erg naar ons zin gehad en het contact met de eigenaren verliep goed.

Avatar for Carlijn
Carlijn

Antwoord van B&B In de Wei

Hoi Carlijn, dank je wel voor je leuke reactie en we gaan zeker iets met je tip doen...

Fijn verblijf in het groen!

11 maart 2024

Afgelopen weekend met 11 vrienden gelogeerd in de B&B van Cees en Lies. Fijne ruime slaapkamers met de luxe van ieder een eigen badkamer. We waren hier voornamelijk om te repeteren en de grote lichte woonkamer was hier zeer geschikt voor!

Avatar for Karlijn
Karlijn

Kamer

4,8 van 5 sterren (op basis van 66 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht2%
Verschrikkelijk0%

Ontbijt

4,8 van 5 sterren (op basis van 289 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed13%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat werd het leukst gevonden?

13 mei 2024

We hebben met ons gezelschap (6 volwassenen, 5 kinderen) erg genoten van de gastvrijheid van Cees en Lies. De heerlijke koffie en bbq met eigen vlees maakten het helemaal af. Een aanrader dus!

6 mei 2024

6 mei 2024

6 mei 2024

Uit het Gastenboek

Onze B&B heeft een gastenboek waarin onze gasten hun ervaringen kunnen schrijven. Dit levert erg leuke reacties op die wij u niet willen onthouden. (Vanwege de privacy van de gasten zijn namen weggelaten, tenzij zij hier toestemming voor gegeven hebben)

Echt genieten!

Heerlijke overnachting in een mooie comfortabele kamer gehad. Goed verzorgd allemaal en een heerlijk ontbijtje! Het uitzicht was echt genieten! Bedankt voor de gastvrijheid! Groetjes, T., B., O. en L.

BBQ arrangement B&B in de wei

Heel fijn weekend

Hartelijke ontvangst!Prachtige kamers met schone badkamer.BBQ was goed verzorgd met super lekker vlees van eigen vee.Bij de rondeleiding laat boer Cees duidelijk blijken dat hij met liefde en passie zijn vee verzorgd.Het was een heel fijn weekend!Dank je wel boer Cees! Groet van de Jubcom van OKK Hardinxveld-Giessendam

Heel goed verblijf

Kees en LiesWe hebben fijn gefietst hier in deze omgeving, gelukkig mooi weer gehad.Een heel goed verblijf, het is hier een top locatie.Wij wensen jullie een goede toekomst de komende tijd. Groetjes, de fam. H. uit Loon op Zand

Heerlijk wakker worden

Bedankt voor de goede zorgen!Ook al verbleven wij hier één nachtje, wij hebben genoten! Wat heerlijk wakker worden met uitzicht op de weilanden! Wij komen zeker eens terug! L. & G.

Hartverwarmend

Wat een fijn verblijf hebben we gehad "In De Wei".Jullie gastvrijheid vinden we hartverwarmend. H. en M. oet Almeloooo

Met geen pen te beschrijven

Met geen pen te beschrijvenHoe het voelde om hier te verblijven R & L

Ontbijt

Héérlijk hier

We verbleven hier een hele week en 't was héérlijk hier. Prachtige omgeving, mooie kamer met fijne badkamer.Veel dank aan Cees en Lies, die erg aardig zijn en ons verwenden.De rondeleiding van de boerderij van Cees was erg interessant.En lekker ontbijt.Nog bedankt en misschien tot ziens. Très bel endroit et accueil chateureux.Merci. R. en M.

Leuke overnachting

Bedankt voor de leuke overnachting "tussen de koeien". Wij komen zeker nog een keertje terug. E. & P. & L.

Top verblijf

Top verblijf op 1e kerstdag.Mooie kamer; Klaver. Heerlijk ontbijt verzorgd door gastvrije Cees.We komen nog een keer terug als de koeien buiten staan! Groet, R. (opgegroeid in Aarle-Rixtel), S. &. J.

Top wakker worden

Mer 2 kinderen heerlijk 3 dagen de stad kunnen ontvluchten, om letterlijk "in de wei"te ontspannen. Top wakker worden op jullie prachtige loacatie.Dank voor de lekker ontbijtjes & gastvrijheid. K. Y. en J.

Super

Cees en LiesEen hartelijk ontvangst bij B&B in de wei. We hebben het erg leuk gehad.Mooie grote kamers, heerlijke bedden en een lekker ontbijt.Een mooie ruimte om een spelletje te doen, ons vriendinnenweekend, vanwege één 60-jarige was super.Bedankt voor jullie gastvrijheid en misschien tot ooit. A - M - I - J - T en […]

Top verblijf

We hebben een fijn verblijf gehad,Cees heeft ons goed verwend!Lekker ontbijtjes in de ochtend!!!De rust zelf hier in deze prachtige omgeving.De kamer was heel er netjes.om 't kort; een top verblijf gehad. Groetjes, S & H

Mini-vakantie

Een mini-vakantie in eigen land.Warm ontvangst, heerlijke plekDank voor de gastvrijheid. H.

Bed en breakvast In de wei, Erp Noord-Brabant

Fantastisch!

Bedankt voor het fijne verblijf. D. vond het fantastisch!

We hebben genoten

Bedankt voor het fijne verblijf.Mooie rondleiding. We hebben genoten. S., I., T. & N.

We loved the view

It was very nice to stay here. We loved the view from the balcony. We really enjoyed our "bed and breakfast" here. All the best fromM. S. W. en O.

Het was fantastisch!

Het was fantastisch! Wat hebben we heerlijk gegeven van eigen vlees! Wat een mooie plek om even bij te komen! D. en vrijgezellengroep

Ontbijt

Fantastisch verblijf

Wat een fantastisch verblijf.Heerlijk ontbijt en een hele leuke rondleiding. Heel erg bedankt voor alles!K., K., S. en A.

Dank voor de goede zorgen

Dank voor de goede zorgen, gastvrijheid en fijne, comfortabele kamer! Jammer dat het weer slecht was, maar daar kunnen jullie niets aan doen :0 Groetjes,M., M. en J.

Heerlijk op ons terras

Fijne 4 persoons kamer en hebben genoten van het boerenlandschap, ontbijt heerlijk op ons terras.Ga zo door Cees en Lies Groetjes,R. M. E. en M

Uitgerust terug naar huis

Beste Cees en Lies, We hebben lekker ontbeten en vonden het verblijf op jullie B&B&B leuk. We gaan uitgerust terug naar huis, met een hoop nieuwe indrukken van Noord-Brabant. Het ga jullie goed, E. & H.

Top locatie

Top locatie met goed ondernemerschap.Zeker een succesverhaal!Geniet van de keuze om samen op deze wijze de toekomst in te gaan.Geef elkaar ruimte om te groeien! N. en S. xxx

Voor herhaling vatbaar

Beste Cees en Lies, Wij hebben genoten van ons verblijf op jullie B&B. Zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes, M & M

Netjes verzorgd en aangenaam

Beste Cees en Lies, We hebben een prettig verblijf gehad op jullie mooie b&b.Alles is netjes verzorgd en aangenaam. Vanuit hier mooi de omgeving kunnen verkennen en fijn kunnen ontspannen.Wellicht tot ziens! J. & I. en X.

Vriendelijk, verzorgd, netjes, schoon, duurzaam!

Zomaar wat woorden die passen bij jullie en jullie B&B We hebben ervan genoten! W & E

Positieve kracht

Beste Cees en Lies, Hartelijk dank voor het verblijf in de B&B.Jullie verhaal heeft ons diep geraakt. Moeilijk om te horen welke dilemma's een boer kan tegenkomen in Nederland.Mooi dat jullie er positieve kracht uit hebben gehaald en de B&B zijn gestart. Wij wensen jullie het allerbeste! S en M

Geweldig!

Met 3 zussen hier 1 nacht gelogeerd in kamer Klaver. Geweldig!Goede bedden en de kamer is groot en schoon. Fijne douche.Boer Cees is naast boer een geweldige en vriendelijke gastheer.Wij (of ik) komen zeker terug. liefs J, N en I

B&B In de wei te Erp Noord Brabant

Super mooi!

Vandaag aangekomen in de B&B en een warm welkom en rondleiding gekregen omdat we de gehele accommodatie hebben gereserveerd.Super mooi en tot in detail verzorgd met aandacht!Bedankt voor de gastvrijheid. Liefs, de Zomerborrels uit B.-N. 🙂

Wat een heerlijke plek

Wij zijn hier maar kort geweest, toch hebben wij de sfeer hier even mogen proeven. Wat een heerlijke plek hier! Het ontbijt was ook een feestje. Bedankt voor de gastvrijheid hier in de we! M., C., A., en I.

Pico bello

We hebben een gezellig weekend gehad.Het zag er heel netjes uit en alles was Pico-bello in orde!Aardige gastheer en gastvrouw!Voor herhaling vatbaar! A., kinderen-schoondochters en klein-kinderen

Wat een heerlijk plekje

Wat een heerlijk plekje om tot rust te komen. Wat een fijn uitzicht en mooi weer (maar of jullie dat in de hand hebben...) Bedankt voor de goede zorgen en gezellige praatjes. D. &. R.

Luogo fantastico

Luogo fantastico, proprietari stupendi,ci siamo trovati "alla grande". Italian people from TorinoCiao Chr. S. M. R. e M.

Fijn!

Prima verblijf in Rietzwenk. Paar kleine buitjes maar verder prima weer. Prima uitvalsbasis voor rennen (Hurkske is vlakbij), ontbijt met boek op eigen terras, wandeling naar Gemert.Goede zorgen, interessante rondleiding. Fijn! P. & I.

Hebben het fantastisch gehad

Hoi Cees & Lies Bedankt voor jullie gastvrijheid!Wij hebben het fantastisch gehad. Erg leuk ook de rondleiding.Wij komen zeker een keer terug. Groetjes, H. & A.

Delicious

Le déjeuner était d-e-l-i-c-i-e-u-x.The breakfast was d-e-l-i-c-i-o-u-s. L. J'ai bien aimée le déjeuner, il était vraiment bon. Les lits sont très comfortables et j'ai passé un bonne nuit.I like the breakfast, it's very delicious. The beds are very comfortable and I had a nice night. A.

Zeer gastvrije ontvangst

Lies en CeesWij hebben genoten in jullie b&b. Mooie kamer, zeer gastvrije ontvangst en een heerlijk ontbijt. Groeten,H. &. C.

MIVA kamer helemaal super

Bedankt voor de gastvrije en vriendelijke ontvangst in jullie B+B. De MIVA kamer is helemaal super, het ontbijt lekker, voor de eigen gemaakte vleessalade. Groet, J en A uut Grunn

In de wei ... iedereen blij

Wat een mooie locatie! Prachtig gebouw en hele mooie ruime kamers incl. uitzicht. Het ontbijt ... heerlijk! In de wei ... iedereen blij C. en I.

Royaal

Wat een fijne plek om aan te komen, zo in de avondschemer. De slaap- en badkamer zijn royaal!. We hebben heerlijk geslapen, gedoucht, ontbeten en vooral genoten 🙂 Succes met dit prachtige concept! R. en A.

Een dikke zoen

Beste Boer Cees, Jij verdient een dikke zoen. Bedankkt voor goede verblijf en het heerlijke ontbijt! LiefsTeam ShoebyPuttershoek

Dank voor alles!

Heerlijk rustig, geweldig bed en we zijn goed verzorgd!Het uitzicht is prachtig en we hebben vele mooie uitstapjes gemaakt in de omgeving. Dank voor alles! K & P

Ga zo door

We hebben genoten van 't fietsen in de mooie rustige omgeving. En van Uden (leuke stad).Jullie hebben een mooie en ruime bed & breakfast. Goed ontbijt en prima geslapen op de bedden.Ga zo door. Groetjes, P. en T.

Great

Great bedGreat breakfastGreat people We shall be back!Thank you! Fam. M. (Italië)

Ontbijt

Lekker ontbijt

Bedankt voor het lekkere ontbijt in jullie mooie B&B! vriendelijke groet,J. & D.

We feel very grateful

Beste Cees en Lies, Thank you very much for the great hospitality and experience we have had in this beautiful place.We feel very grateful for havin been able to spend a great weekend in your beautiful farm. Con cariño desde España, Miriam and Leo

Groepskamer bed en breakfast In de wei

Heerlijke nacht

Beste Cees en Lies,Wij hebben hier een heerlijke nacht gehad.Het was een kort verblijf, maar wij voelden ons welkom en thuis! Het is wel erg gehorig.Prima ontbijt met als afsluiter een rondleiding. Bedankt!L., A. en A.Klaver

Topdagen

Topdagen gehad!Bedankt voor de goede zorgen! B, S, K, en L.

Heerlijk weekend

Bedankt voor een heerlijk weekend, heerlijk geslapen en wat een lekker ontbijt.We komen hier zeker weer naar terug en dan doen we de rondleiding ook. Groetjes,R. en L.

Thuis gevoeld op de boerderij

2 Nachten heerlijk geslapen in jullie B en B, mooie comfortabele kamer. Ons thuis gevoeld bij jullie op de boerderij. Cees en Lies bedankt voor jullie gastvrijheid en succes met alles! Groetjes,F. en M.

Boer-tastisch!

Boer-tastisch! Wij zochten een B&B op een boerderij met beesten: missie geslaagd! Jullie hebben een mooie b&b waar gastvrijheid op 1 staat. We hebben 4 heerlijke dagen gehad. Th. vond de koeien geweldig en het meehelpen met Cees nog meer. Bedankt en heel veel succes, jullie hebben een b&b met veel potentie. C. D. en […]

Tweepersoonskamer bed en breakfast In de wei

Zeer aangenaam

Bedankt voor alweer een zeer aangenaam verblijf. Veel liefs, J.

Super bedankt!

Wat een prachtig uitzicht!!Super bedankt voor alle goede zorgen, Groetjes van de doktersassistentes Cardio Bernhoven

Fantastische plek

Fantastische plek met veel rust, gastvrijheid, heerlijke bedden en prima verzorging! Hartelijk dank!Veel succes in de toekomst! C. en H. PS. Pop-up Sauna is voor herhaling vatbaar. Zoo leuk en heerlijk!

ein Vergnügen

Cees en Lies, vielen lieben dank für den Aufenthalt in eurer B&B.Es war uns ein Vergnügen in eure Schöne und Gemütliche Betten zu Schlafen.Wir fahren völlig Entspannt und Erholt zurück nach Deutschland in der Lüneburger Heide. Vier Erfolg mit euere B&BW und E

't Gras is groen

Ze zeggen: 't Gras is groener bij de buurman! Hier gelukkig niet! W.

Graag nog een keertje

Lieve Cees & Lies Hopelijk is er nog een plekje vrij als we nog eens in de buurt zijn,want dan slapen we graag nog een keertje wij jullie 'in de wei'. R. & J.

Genoten van het fietsen

Genoten van het fietsen in dit gedeelte van Noord-Brabant (55-85 km/dag) en dan lekker eten in jullie 'in de wei', heerlijk slapen en douchen!Een rondleiding op het bedrijf en vervolgens verwerkte 'black angus' mee in de vorm van salades en hamburger. Dus thuis nagenieten.Bedankt voor jullie gastvrijheid, wij hebben genoten en zijn uitgerust. J. en. […]

BBQ arrangement B&B in de wei

Zegt genoeg

Dat wij binnen twee weken nog een keer langs zijn gekomen zegt al genoeg over de locatie, ontbijt, ontvangst en gastvrijheid!Heel er bedankt en hopelijk tot ziens! D. en R.

Prachtige vergezichten

Prachtige vergezichtenWat een licht! Wat een rust!Comfortabel van begin tot eindDank voor zoveel goede zorgen en gastvrijheid! R. &. J. uit H.

Groepskamer bed en breakfast In de wei

Memorable

Dear Cees and Lies, Thank you for the warm hospitality.Your genuine warmth, personalized tour and attentive care made us feel very welcomed.The clean rooms, delicious breakfast and friendly atmosphere created a memorable experience.We truly felt like among friends, not just visitors. Warm regards,N., D., N. and G.

Tweepersoonskamer bed en breakfast In de wei

Om van te genieten

Bedankt voor het fijne verblijf. We hebben hier heerlijk geslapen en ook het ontbijt was om van te genieten. Vriendelijke groet,R., A., A., J., J., en J.

de moeite WAARD

We hebben hier 4 dgn heerlijk vertoeft.Geweldige kamer, douche, binnenruimte en weidse uitzicht.Ons verbaasd over zoveel ruimte waar je gebruik van mag maken.Prima app met tips, leuke rondleiding over het erf waar passie uit spreekt.Wij vinde de gastvrijheid, kamer en omgeving zeker de moeite WAARD om weer te komen. Dank voor allesA. en R. 🙂

Wonderful stay

Thank you for this wonderful stay at your farm. Kids really enjoyed the stay and the cows 🙂We definitly will be back this year! Rgrds, R.

Echt onthaasten

Wat jammer dat ons verblijf bij jullie alweer voorbij is. We logeerden 2 nachtjes bij jullie op de boerderij-B&B. Met de stalgeluiden van de koeienschool op de achtergrond ontbijten op het terras na een heerlijke lange stille nacht is het echt onthaasten hier. Cees en Lies, jullie hebben op deze mooie plek een B&B gebouwd […]

Rust

Erholsam

Herzlichen Dank für die schöne und erholsame Zeit! Wir haben uns wohl gefühlt und jedes Frühstück genossen!Liebe Grüße und alles Liebe vonR. & R.

Nevel in de wei

Dank, dank

Beste fijne Boer Kees 4 prachtdagen doorgebracht in jullie mooie B&B. We hebben genoten van alles, zowel binnen als buiten en het pracht weer eind september werkte ook nog mee.B&B is een pracht lokatie met een pracht boer 🙂 en zullen in de wei zeker promoten bij vrienden en bekenden.Dank, dank. Liefs, E. & K. […]

We hebben genoten

Beste Cees & Lies, Hartelijk dank voor het fijne verblijf "in de wei". We hebben genoten.Cees, dank voor het ontbijtje en de gastvrijheid! 's avonds hebben we genoten van een heerlijke pokebowl van Rauw & Gauw. Groeten,M, N, J. en C

Wat een luxe

Beste Cees en Lies, Heel erg bedankt voor jullie warme ontvangst. Wat een mooi verblijf! Heerlijk rustig, alles netjes en ruim. Wat een luxe. Wat fijn om door de grote ramen vanuit de ontbijt / ontmoetingsruimte naar buiten te kunnen kijken naar jullie prachtige koeien en mooie wei. Een droom voor velen.Dank jullie voor jullie […]

Super interessant

Hartelijk bedankt voor een fijn verblijf. We vonden het super interessant om jullie verhalen te horen over het leven op een boerderij en we hebben daar veel van geleerd. P. & L.

Rust

Perfect

Wat een geweldige plek!Dank je wel voor de gastvrijheid en het fijne verblijf.Perfect ontbijt.

Een geslaagd weekeindje weg

het was heel leuk, en we hebben veel leuke dingen gedaan. het was een leuk verblijf en we hebben van het ontbijt genoten. groetjes e. ik en mijn gezin hebben heel erg genoten van t klaver. leker eten, mooie dieren. wat wil een meisje als ik nog meer?ik vond het een geslaagd weekeingje weg. xxx […]

Héérlijk geslapen

Beste Lies & Cees, Bedankt voor het fijne verblijf en uitstekende ontvangst.Héérlijk geslapen in een prachtige, ruime en schone kamer.We komen zeker nog eens terug! W. J. R. & R. uit S.

Zeer gewaardeerd!

Dank voor het fijne verblijf. Mooi opgezet met een duurzame aanpak.Zeer gewaardeerd!Succes met de drie-poot-business en vast tot ziens. E. & D.

Genoten van het verblijf

Wij hebben genoten van het verblijf bij jullie op de boerderij en de voor ons heel andere omgeving.Mogelijk dat wij nog eens langs komen als wij op bezoek zijn bij onze dochter in Nistelrode.Voor wat rest alle goeds toegewenst met jullie onderneming. Met vriendelijke groet van, Fam. P, en fam. P

A unique experience

We had a wonderful stay in the Wei.The room was cozy and the breakfast was also fantastic, especially the home-made sandwich-creme.I strongly suggest to take the sight-seeing tour in the farm, it was a unique experience. We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year! G. &. E.Hungary

Twee heerlijke nachten

Twee heerlijke nachten gelogeerd "tussen de koeien".Heerlijk ontbijt! Goed verzorgd! Bedankt,L., R. en L.

Mooie kamer en heerlijk terras

1 Nacht heerlijk geslapen en ontbeten in jullie beginnende B en B, mooie kamer en heerlijk terras erbij. Bedankt voor alles en succes met jullie B en B. Groetjes,J. en Y.

Heb genoten

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik heb genoten met mijn hele gezin en kleinkinderen in jullie mooie B&B.Vast tot een volgende keer! A.

Love this place

We love this place A & K from Sweden

Een echte aanrader

Super leuke & gastvrije gastheer/-vrouw.Mooie rustige locatie met veel groen. Een echte aanrader dus, als dit is waar je naar op zoek bent.Natuurlijk moeten de beestjes {koeien} ook even benoemd worden. Leuke, schuwe, maar toch nieuwsgierige beestjes.Veer succes gewenst, wie weet tot ooit. E. & D.

Zeer prettig verblijf

Zeer prettig verblijf ervaren en een interessante dialoog betreffende het hedendaagse boerenbedrijf. H. en J.

Heerlijke plek

Wat een heerlijke plek hebben jullie hier. Met recht trots op jullie B&BWij hebben genoten van de mooie kamer, de BBQ, het goede ontbijt, het terras, maar vooral van jullie gastvrijheid, de gezellige praatjes.Dank! E. & B.

Welkome afwisseling

Wat een heerlijk verblijf!Heerlijk geslapen, genoten van de rust. De ontvangst was hartelijk en gastvrij.Ontbijt was heerlijk.Een welkome afwisseling in ons stadse bestaan. Bedankt! GroetjesD & L

Heel authentiek!

Beste Cees en Lies, Na de drukte van ons huwelijk hadden we echt even rust nodig! Nou, dat is gelukt! We hebben genoten van de omgeveing, de "om de wei"-wandeling en het heerlijke bed! Ook de douche was echt ontspannen!Ook in deze gekke corona-tijd hadden we door de "kerstbal-oplossing" voldoende bewegingsruimte! Alles is schoon en […]

Ontzettend genoten

We hebben ontzetten genoten van heerlijke uitzicht en rustige omgeving. Ook het ontbijt was super verzorgd.Kortom, genoten! Groetjes, Fam. V.

Wij hebben genoten

Lieve Cees & Lies, dankjewel voor het fijne verblijf in jullie gloedjenieuwe B&B! De gastvrijheid was fantastisch. Ondanks dat we "last minute" kwamen omdat er kamers vrij waren en geen èchte koeienfans zijn, was de rondleiding kei leuk. De service rondom de BBQ was geweldig. We snappen nog steeds niet hoe een groep vals zingende […]

Heel fijn gehad

We hebben heel erg genoten. Alles zag er netjes uit en een mooie omgeving.We werden ook heel vriendelijk ontvangen en hebben een mooie rondleiding grekregen. Bedankt, we hebben het heel fijn gehad. Groetjes, J. en K.

Super!

Dank je wel voor de gastvrijheid, de goede bedden en het heerlijke ontbijt!Super! Een groet van,A en E PHolten

Mooie entourage

Even heel kort bliksembezoek, maar heel erg genoten van de lekkere koffie, het fantastische bed en de mooie entourage.Volgende X iets langer. P. en I.

Groepskamer bed en breakfast In de wei

Heerlijke nacht

Goedemorgen Cees en Lies Na een heerlijke nacht slapen en een lekker ontbijt trekken wij door naar Frankrijk. Wat een mooie plek hebben jullie hier.Wij hopen nog een keer terug te komen en dan alles van jullie b&b en boerderij te mogen zien, Heel veel succes en op naar meer gasten in jullie B&B. Wij […]

2 Fijne nachten

We hebben 2 fijne nachten in Klaver gehad.Suc-6 met de b&b! S. R. T. en W.

Groepskamer bed en breakfast In de wei

Fijn verblijf

Beste Cees en LiesWe hebben een fijn verblijf gehad. We zijn goed ontvangen, zeer gastvrij en vriendelijk.Heerlijk ontbijt en een mooie kamer. We hebben een fijne nacht gehad en een leuke dagen een leuk ritje gehad achterop de rug van de koe (grapje) met vriendelijke groetK., A., A. en L.

Blij in de wei

Ik vond het leuk om te overnachten, M. Ik vind 't poppenhuis leuk, J. Wij waren 🙂 🙂 blij in de wei.

Wat een wei(j)dsheid

Wat een rust, wat een ruimte, wat een wei(j)dsheid en wat een prachtige en lieve koeien!We hebben erg genoten van alles!Heerlijk geslapen ook!Die beschuit met muisjes wegens de geboorte van de hondjes passen echt helamaal in de manier waarop jullie de B&B bedrijven.Ga hier vooral mee door!Veel liefs, zeker voor de koeien 🙂 G & […]

Top weekend

Fijne ruime kamers, heerlijk bed, goede douche, prachtige omgeving, mooie wandelingen gemaakt. Kortom,..... top weekend Hartelijke groet,P en A, Alkmaar

Onverwacht genoten

Onverwachts een nachtje hier terecht gekomen en wat hebben we daarvan genoten! Sa,en met onze twee jongens een ontzettend leuke ervaring gehad op de boerderij. Heerlijke bedeen, prachtig uitzicht en lekker ontbijt. De zon maakte het af! Bedankt voor jullie goede zorgen, wie weet tot ziens! Lieve groet,M. L. J. en D.

Nevel in de wei

Aangenaam

Dank voor de gastvrijheid!Wat heerlijk rustig, de geluiden van de natuur bij het ontbijten op het balkon, aangenaam.Een heerlijke accommodatie voor een 1 persoonsverblijf.Je voelt je hier op je gemak. Hartelijke groet, A.

Gewoon top!

Beste Cees,Dank je wel voor de fijne tijd die we bij jullie hadden.Alles is keurig op de kamer!We hebben genoten van jullie gastvrijheid en vriendelijkheid, koffie en het ontbijt!!Het was gewoon Top! Dank je wel,R. en S. H.Buchten (L.)

Heerlijk verblijf!

Heerlijk verblijf!Dank voor de gastvrijheid. M & M

Vorstelijk ontbijt

Wat een mooie B en B.Heerlijk bed, vorstelijk ontbijt en een gastvrije Boer Cees! Dank voor de goede zorgen V en W-J

Gasten evaluatie

Aan de hand van zo’n 125 evaluatieformulieren hebben we een gastenbeoordeling kunnen opstellen. Onze gasten waarderen ons met een 4,75 uit 5. Een resultaat om trots op te zijn.
Onderstaande woordwolk laat zien wat onze gasten het meest waardeerden

Gastenreviews op Booking.com

Klik hieronder om ze te kunnen lezen.

B&B In de Wei
B&B In de Wei
8,9
207 Booking recensies
Olaf
Olaf
15/02/2024
8,0
Gewoon top ☺heerlijk ontbijt, goede bedden, top ontvangst ☹Wellicht mogelijkheden om nog iets te drinken te kunnen bestellen
Eric
Eric
11/02/2024
10
Fantastisch en heerlijk buiten ☺Zeer mooie en luxe kamers Heerlijk Ontbijt Echt alles is aanwezig!
Ed
Ed
08/01/2024
9,0
Prachtige accommodatie en heel vriendelijke mensen. ☺Mooi, schoon en middenin de natuur. ☹Eigenlijk niets
Prisca
Prisca
05/01/2024
10
Exceptional
Pierre
Pierre
04/01/2024
10
Belle découvert, endroit calme à recommander. ☺L'espace, le lit king-size, le calme et le petit déjeuner salé. ☹Néant
Peter
Peter
01/01/2024
9,0
Wonderful
Anne
Anne
23/12/2023
8,0
Very Good
Claudia
Claudia
20/11/2023
10
☹Voor ons 10e was het een beetje weinig brood bij het ontbijt. Verder was alles top
Anonymous
Anonymous
16/11/2023
8,0
Very Good
Anonymous
Anonymous
09/11/2023
10
Exceptional