Ontbijt

Ontbijt

Tijden

Het ontbijt staat door de week en op zaterdag tussen 7.00 uur en 9.30 uur klaar op de afgesproken tijd. Op zondag tussen 8.00 uur en 10.30 uur.

In die gevallen dat gasten, in overleg, op een vroeger tijdstip willen ontbijten, dan wordt het ontbijt (in een licht aangepaste vorm) de avond ervoor klaar gezet.

Fruit

Wij bieden onze gasten naast ons ontbijt fruit aan. Het fruit staat klaar in de fruitmand op de tafel in de centrale ruimte en wordt dagelijks vers aangevuld.

Ontbijt – to go

Het is, op aanvraag, mogelijk om het ontbijt mee te nemen. In verband met de voorbereiding hiervan dient dit minimaal 2 dagen vooraf aangevraagd te worden.

Duurzaamheid

Ook bij het samenstellen en uitserveren van ons ontbijt hebben duurzaamheid steeds in het oog gehad. Lees hier meer.

Mandje

Ontbijtmandje B&B in de wei Erp Boerdonk Noord Brabant

Wij bieden ons ontbijt aan in een mandje. Dit bevat het serviesgoed, bestek, flessen met melk en jus d’orange, gekookte eitjes, brood en broodbeleg. Daarnaast koffie of thee in een thermoskan. Het mandje kan mee naar de kamer genomen worden, maar ook naar een tafel in de centrale ruimte of op het centrale terras.

Worstenbrood

Brabants Black Angus Worstenbrood uit Boerdonk

Onze gasten kunnen hun ontbijt upgraden met onze heerlijk Black Angus Worstenbroodjes. Bij het maken van de reservering of bij aankomst zijn de worstenbroodjes te reserveren à € 3,50 p.st.

Ontbijt voor Vakantiehuis-gasten

Ontbijt is niet inbegrepen bij de huur van onze accommodatie als vakantiehuis. Echter is het wel mogelijk om dit bij te boeken tegen € 12,50 p.p.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 41 reviews)

Gasten over ons ontbijt:

Niets tekort

Beste Cees en Lies,In de wei, horen we er allemaal bijZelfs de koeien kijken ons vriendelijk aan,als wij naar een feestje toe gaan.Als je dan…

MIVA kamer helemaal super

Bedankt voor de gastvrije en vriendelijke ontvangst in jullie B+B. De MIVA kamer is helemaal super, het ontbijt lekker, voor de eigen gemaakte vleessalade. Groet,…

Een dikke zoen

Beste Boer Cees, Jij verdient een dikke zoen. Bedankkt voor goede verblijf en het heerlijke ontbijt! LiefsTeam ShoebyPuttershoek

Super!

Dank je wel voor de gastvrijheid, de goede bedden en het heerlijke ontbijt!Super! Een groet van,A en E PHolten

Wat een luxe

Beste Cees en Lies, Heel erg bedankt voor jullie warme ontvangst. Wat een mooi verblijf! Heerlijk rustig, alles netjes en ruim. Wat een luxe. Wat…