Ontbijt

Ontbijt

Tijden

Het ontbijt staat door de week en op zaterdag tussen 7.00 uur en 9.30 uur klaar op de afgesproken tijd. Op zondag tussen 8.00 uur en 10.30 uur.

In die gevallen dat gasten, in overleg, op een vroeger tijdstip willen ontbijten, dan wordt het ontbijt (in een licht aangepaste vorm) de avond ervoor klaar gezet.

Fruit

Wij bieden onze gasten naast ons ontbijt fruit aan. Het fruit staat klaar in de fruitmand op de tafel in de centrale ruimte en wordt dagelijks vers aangevuld.

Ontbijt - to go

Het is, op aanvraag, mogelijk om het ontbijt mee te nemen. In verband met de voorbereiding hiervan dient dit minimaal 2 dagen vooraf aangevraagd te worden.

Duurzaamheid

Ook bij het samenstellen en uitserveren van ons ontbijt hebben duurzaamheid steeds in het oog gehad. Lees hier meer.

Mandje

Ontbijtmandje B&B in de wei Erp Boerdonk Noord Brabant

Wij bieden ons ontbijt aan in een mandje. Dit bevat het serviesgoed, bestek, flessen met melk en jus d'orange, gekookte eitjes, brood en broodbeleg. Daarnaast koffie of thee in een thermoskan. Het mandje kan mee naar de kamer genomen worden, maar ook naar een tafel in de centrale ruimte of op het centrale terras.

Worstenbrood

Brabants Black Angus Worstenbrood uit Boerdonk

Onze gasten kunnen hun ontbijt upgraden met onze heerlijk Black Angus Worstenbroodjes. Bij het maken van de reservering of bij aankomst zijn de worstenbroodjes te reserveren à € 3,50 p.st.

Ontbijt voor Vakantiehuis-gasten

Ontbijt is niet inbegrepen bij de huur van onze accommodatie als vakantiehuis. Echter is het wel mogelijk om dit bij te boeken tegen € 12,50 p.p.

4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 289 reviews)

Gasten over ons ontbijt:

Echt genieten!

Heerlijke overnachting in een mooie comfortabele kamer gehad. Goed verzorgd allemaal en een heerlijk ontbijtje! Het uitzicht was echt genieten! Bedankt voor de gastvrijheid! Groetjes,…

Gezellig

Gezellig weekend gehad in dit mooie huisje op deze mooie plek.Goed verzorgd en een lekker ontbijt gehad. Groetjes, collega's ABS

Mooie ervaring

Mooie ervaring, lekker ontbijt. F. &. C.

Super goed verzorgd

Een heerlijk verblijf met een super goed verzorgd en lekker ontbijt.Alles was top. Dankjewel,M. en A.

Perfect

Wat een geweldige plek!Dank je wel voor de gastvrijheid en het fijne verblijf.Perfect ontbijt.