Volledig uitgeruste keuken

Onze keuken is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen en voor onze gasten vrij te gebruiken.

Onze koffie

koffie, koffie,
lekker bakkie koffie

We hebben veel aandacht gegeven aan het selecteren van de beste koffie voor onze gasten. Uiteindelijk hebben we, wat ons betreft, het lekkerste bakkie voor u klaar staan. Vers gezet in onze luxe koffiemachine, in verschillende variaties (espresso, gewoon, cappuccino enz.)

Usawa coffee - B&B In de wei
Logo SCA Specialty Coffee Association

Thee om van te genieten

Theeliefhebbers kunnen hun hart ophalen. 6 Speciaal voor hen geselecteerde losse theeën staan op hen te wachten. Of je nu van de zwarte of groene thee bent, of toch liever voor rooibos gaat; onze met zorg samengestelde theedoos biedt voor ieder wat wils. En vergeet zeker niet om onze seizoenthee te proberen.

Kies en geniet…

De ruimte

De Wei biedt voldoende ruimte om aan alle gasten plaats te bieden. Onze tafels kunnen we flexibel inzetten, zodat ontbijten, vergaderen of trainen tot de mogelijkheden behoren, en hierbij zijn comfortabele stoelen niet vergeten.

Onze zitruimte is een fijne hoek om even te relaxen en te genieten van het groene uitzicht, of om een spelletje te doen met een van de spellen die in ons dressoir op de gasten liggen te wachten.

Ook hier hebben we gezorgd voor een goede verbinding met het internet. Er zijn 2 vaste LAN aansluitingen en uiteraard wifi.

Kijk even rond: