Over ons en onze droom

Lies geniet, als voormalig ‘stadse’, nog dagelijks van de rust en ruimte in de prachtige omgeving van onze boerderij. Cees, de trotse boer, leidt graag eenieder rond op zijn mooie bedrijf. Die combinatie leidde in 2011 tot dromen over een B&B. Al gauw werden de dromen concreter en veranderden de luchtkastelen naar tekeningen op papier. De aanvraagprocedure kende wat tegenslagen en hielden het proces een beetje op, maar verminderde ons enthousiasme allerminst.

Van start

Onze oude loods

Toen in oktober 2019 het slopen van de oude loods het startpunt markeerde waren we dan ook helemaal in onze sas. In juli 2020 was het zover: de opening van onze B&B!
Wat we hopen is dat jullie net zo blij worden van het uitzicht en genieten van het comfort dat we, met jullie in gedachten, hebben proberen te realiseren.

.

De droom is werkelijkheid

Dit is het geworden, en ja, het is gelukt de bomen te behouden 🙂

Cees is vaak de hele dag in en rond de boerderij te vinden waar hij zorgt voor onze Black Angus koeien en het jongvee van een collega boer. Die moeten allemaal gevoerd worden en schone ligplaatsen hebben en dat gebeurt niet vanzelf. Bovendien mogen ze als de wei het toelaat naar buiten. Dus moet er gehooid, gezaaid, gemaaid en geweid worden. Daarnaast is hij blij met de levendigheid die we door de B&B op de boerderij krijgen.

Lies werkt vier dagen in de week in het onderwijs waar zij studenten ondersteunt bij het vlot trekken van de studie wanneer ze daarbij problemen ervaren. Daarnaast geeft ze verschillende trainingen waar ze enorm veel plezier aan beleeft. Bij kunnen dragen aan het zoveel mogelijk uit jezelf halen en (leren) genieten van het leven geeft haar veel voldoening. Ze rekent er dan ook op dat ze kan bijdragen aan een fijne tijd voor onze gasten bij ons op de boerderij.