Waarom wij ook zeer geschikt zijn als verblijf voor de zakelijke klant.

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 177 reviews)
Uitstekend90%
Heel goed10%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Super gastvrij

Rated 5 out of 5
7 juni 2022

Flexibele en zeer begripvolle gastheer toen bleek dat we uiteindelijk na de laatste check-in tijd aankwamen, vanwege enorme verkeersproblemen op de heenweg.
Tijdens ons verblijf hebben we ook een uiterst attente, persoonlijke, hartelijke, authentieke, huiselijke en humoristische gastheer ervaren die zijn gasten echt het gevoel geeft meer dan welkom te zijn. Bijna alsof je elkaar al langer kent. Er heerst een vriendelijke, nuchtere, open en gastvrije sfeer – zowel in gesprek als in gedrag – tussen gastheer en gast.
Het gesprek is levendig. Uit eigen beweging en op een respectvolle en oprechte manier.
De volgende dag mochten we ook na het uitchecken in het pand blijven, en gebruik maken van de gedeelde faciliteiten die beschikbaar waren voor overnachtende gasten.
Evenzo heeft de gastheer ter plaatse ons de werkelijk bijzondere en uiterst bevoorrechte service verleend om ons ook toe te staan onze auto op het adres te parkeren gedurende de dag van onze check out, terwijl wij het adres verlieten voor een andere boodschap.
Dit maakte onze daaropvolgende terugreis niet alleen aanzienlijk beter, maar ontegenzeggelijk zelfs veel sneller, gemakkelijker en aangenamer.
Wij, alle 5 reizigers, zouden deze accommodatie aan iedereen die we kennen aanbevelen, voor zover van toepassing. Ook wijzelf verwachten in de nabije toekomst (een jaar) terug te keren.
Er is niets slechts te zeggen over deze accommodatie.
Het is letterlijk de plek waar het gezegde “mi casa su casa” tot zijn recht komt. Misschien is het hier zelfs ooit ontsprongen.
(via Booking.com, vertaald uit het Deens met Deepl)

Avatar for Heidi
Heidi

Grandioos

Rated 5 out of 5
25 juni 2022

Alles is perfect in orde. Mooie afwerking. Alles is brandschoon. Gastvrije gastheer en gastvrouw, Cees en Lies.

Avatar for Kees Meeuwisse
Kees Meeuwisse

Super verblijf

Rated 5 out of 5
25 juni 2022

Een heerlijk rustig plekje, mooie en schone kamers, vriendelijke mensen! Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Avatar for Christa
Christa

Wauw!

Rated 5 out of 5
19 juni 2022

Wat een geweldige verblijf hebben wij gehad! Geweldig uitzicht over het land vanaf zowel de kamer als de ontmoetingsruimte/gezamenlijke keuken. Vanuit het keukenraam kijk je zo de stal in waar de koeien kunnen staan.
Boer Cees was heel vriendelijk en gastvrij en had een top ontbijt klaar gemaakt voor ons.

Avatar for Kaspers
Kaspers

Heerlijke B&B

Rated 5 out of 5
5 juni 2022

Naast dat de kamers erg netjes zijn en de bedden heerlijk liggen, is de gastvrijheid van Lies en Cees enorm gewaardeerd. Ze hebben keurig een ontbijt geregeld waar echt niets aan ontbreekt. Een absolute aanrader.

Avatar for Quintin
Quintin