Bierproeverij

Bier &
wei

proef & geniet

Doe-het-zelf

Op zoek naar een leuke bezigheid tijdens je verblijf in onze B&B en bierliefhebber? Boek dan de doe-het-zelf bierproeverij Bier & wei.
Vanaf 4 personen kun je je verdiepen in 5 speciaal biertjes uit binnen- en buitenland. Per bier krijg je informatie over de herkomst, brouwproces en leuke feitjes via de bijgeleverde info-kaartjes.
Een borrelplankje maakt de beleving compleet.

Ontdek de wereld van bier

5 Speciaal voor jullie geselecteerde bieren staan voor je klaar. Geef vooraf aan waar je interesse naar uit gaat (of juist niet).
Ruik, proef, voel en zie. Beleef en geniet de lekkerste biertjes.  

Waar

B&B In de wei
Erp
Noord Brabant

Wanneer​

tijdens je verblijf In de Wei

Lekkers er bij..

Om de smaak van speciaal bier echt tot zijn recht te laten komen, mag een borrelplankje niet ontbreken…

Hoe het werkt

Hello Bier
We bieden de bierproevrij aan in samenwerking met Hello Bier, de bierspeciaalzaak op de Noordkade in Veghel. Zij zorgen voor het bier de glazen en de informatie.

Maatwerk:
Allereerst geef je bij de aanmelding aan wat voor bierproeverij je ingedachte hebt; bijv. geen IPA’s of in combinatie met de BBQ. Hello Bier stelt aan de hand hiervan een bierpakket voor je gezelschap samen.

Relaxed:
Het bier, de glazen, de informatie en de bijbehorende hapjes staan op de afgesproken tijd voor jullie in onze B&B klaar. Je hoeft zelf alleen maar aan te schuiven, wel zo relaxed.

Informatief:
Per bier wordt informatie over de herkomst, brouwerij, brouwproces en leuke weetjes gepresenteerd. Scan hiervoor de QR code op het bijgeleverde bierkaartje.

Biersommelier B&B in de wei

Met biersommelier

Wil je je bierproeverij nog wat specialer maken? Bespreek deze dan met een biersommelier. Deze begeleidt de bierproeverij, vertelt over de bieren die je proeft en kan je alles vertellen over elke biervraag die jullie hebben.

(op tijd de biersommelier bespreken is aan te raden,
onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Tarieven bier&wei

DHZ Bierproeverij

€ 29,50 p.p.

  • 5 bieren
  • borrelplankje
  • informatie via je telefoon
  • vanaf 4 personen

Bierproeverij met biersommelier

€ 365 all-in

  • 5 bieren
  • borrelplankje
  • verzorgd door biersommelier
  • 10 – 12 personen

voor kleinere groepen prijs op aanvraag