Boerenbankje B&B in de wei

Boerderijfietsroute

Officiele aftrap op 2e paasdag

Op 2e paasdag (18 april a.s.) wordt de boerderij-fietsroute van ZLTO De Meierij officieel geopend door wethouder van Meierijstad, Coby van der Pas. De route voert langs een grote diversiteit van boerenbedrijven in de gemeente Meierijstad. Bij elk bedrijf staat een bankje waarop je kunt plaats nemen om even bij te komen van de fietstocht of de omgeving in je op te nemen. Speciaal voor de aftrap van de fietsroute op 2e paasdag verwelkomen de boeren je persoonlijk bij hun bankje. Ook wij willen de bezoekende fietsers graag ons verhaal persoonlijk vertellen. Tussen 10 en 13 uur zijn we bij het bankje met koffie en iets lekkers. Dus kom langs en neem plaats! (Klik hier voor een kort verslag van deze dag)

izi.Travel

Voor de route en de informatie dien je de app van izi.Travel te installeren op je telefoon of tablet. Via de op de bank bevestigde QR-code kun je dan de informatie over het betreffende bedrijf vinden. Deze verhalen, foto’s en filmpjes geven een goed beeld van het betreffende bedrijf en neem je een virtuele kijk in het bedrijf.

Weij vof fietsroute ZLTO De meierij

De route volgt de welbekende fietsknooppuntroutes, met kleine aanpassingen (niet elk bedrijf ligt tussen twee knooppunten). De routebeschrijving van de fietsroute ZLTO De Meierij staat in de izi.Travel app. Bij elke bedrijf kun je in de app informatie vinden over het volgende knooppunt dat je aan dient te houden om bij het volgende bedrijf op de route uit te komen. Op deze manier zie je niet alleen een verscheidenheid aan mooie boerenbedrijven, maar ook van de mooie omgeving van Meierijstad.

Ons bankje

Ons boerderijbankje staat voor aan de oprit van ons bedrijf. Het is zo opgesteld dat de bankzitters een mooi uitzicht op de wei hebben. En met wat geluk worden ze begroet door ons grazend vee.