We bieden naast onze vleeschpakketten ook losse stukken vlees aan. De beschikbaarheid is meestal beperkt, dus wil je er verzekerd van zijn reserveer ze dan bij ons voordat we weer gaan slachten.
Grote stukken vleesch
Picanha
Het staartstuk van het rund staat tegenwoordig bekend als “picanha”. Het is uitgegroeid tot een zeer populair stuk vlees onder barbecue liefhebbers.
Het vlees is voorzien van een vetlaag van 1 tot 2 cm dik. Dit vet maakt dat het vlees goed mals en sappig blijft en bevat zeer veel smaak.
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 18 maanden houdbaar
Prijs
€ 31,80 per kg
Bavette
De bavette wordt gesneden uit de vang van het rund en is een echt stuk ‘werkvlees’. Het heeft een grove langdradige structuur, is zeer goed doorbloed en is daardoor zeer smakelijk. De bavette kan het best rare tot medium rare gegeten worden.
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 18 maanden houdbaar
Prijs
€ 30,25 per kg
Diamanthaas
De diamanthaas (of jodenhaas) wordt van de schouder van het rund gesneden. Het is een mooi gemarmerd stuk vlees. Echt iets voor de fijn proever.
Dit exclusieve stuk vlees is enkel op reservering verkrijgbaar.
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 18 maanden houdbaar
Prijs
€ 28,50 per kg
Brisket (whole packer)
Brisket komt van de borst van het rund en bestaat uit twee delen: het klapstuk (dikker en vetter) en het borststuk (platter en mager). Beide delen zijn door een vetlaag van elkaar gescheiden. De vleesdraden van beide stukken lopen haaks op elkaar. De complete brisket wordt in het engels als ‘whole packer’ aangeduid.
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 18 maanden houdbaar
Prijs
€ 13,75 per kg
Short rib
Shortribs worden gesneden uit de ribben van het rund. Ze zijn ong. 15 cm lang en worden meestal met drie of 4 ribben aan elkaar verkocht (een plaat). De nederlandse naam voor short rib is klapstuk met been.
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 18 maanden houdbaar
Prijs
€ 20,00 per kg
Tong
De tong is een ‘vergeten’ lekkernij, maar is onder de liefhebbers erg populair. De tong weegt ongeveer ruim 2 kg en erg smakelijk. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is reserveren gewenst.
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 18 maanden houdbaar
Prijs
€ 13,10 per kg
Losse vleeschprodukten
Rundergehakt
Rundergehakt van het Black Angus rund is, net als het vlees, van hoge kwaliteit. Rul gebakken is het mals en sappig. Hierdoor tilt het elk gerecht naar een hoger niveau.
Verpakt per ± 300 gram
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 6 maanden houdbaar
Prijs
€ 14,75 per kg
Rundersaucijzen
Heerlijk gekruide rundersaucijzen van het Black Angus rund; mals en sappig.
Verpakt per 2 stuks, ± 250 gram
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 6 maanden houdbaar
Prijs
€ 18,10 per kg
€ 4,55 per duopak
Hamburgers
Heerlijk gekruide hamburgers van het Black Angus rund; mals en sappig.
Verpakt per 2 stuks, ± 250 gram
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 6 maanden houdbaar
Prijs
€ 17,00 per kg
€ 4,25 per duopak
Luxe soepvlees met schenkel
Luxe soepvlees met schenkel, ± 75% vlees
± 500 – 700 gram
Verpakking
Het vlees is vacuüm verpakt en wordt diepgevroren aangeleverd.
In de koelkast 10 dagen houdbaar
In de vriezer tot 18 maanden houdbaar